WAAROM ZIJN DARWINISTEN TERUGHOUDEND OM DHR. ADNAN OKTAR TE CONFRONTEREN?

Geen wereldberoemde darwinistische wetenschapper kan zonder het vernoemen van de werken van Adnan Oktar (Harun Yahya) in interviews. Ze willen het eigenlijk niet laten merken, maar ze kunnen het niet laten hun onbehagen jegens de wereldwijde invloed van deze werken te uiten. Maar waarom kunnen de darwinisten in kwestie Dhr. Adnan Oktar niet confronteren?

De enige reden voor dit gedrag is dat ze weten dat ze verslagen zullen worden. Darwinisten weten heel goed dat de werken van Harun Yahya gezorgd hebben voor hun wereldwijde zware nederlaag in vooral de laatste tien jaar. Uiteraard zijn ook zij zich bewust van de definitieve wetenschappelijke bewijzen en de intellectueel onweerlegbare feiten in deze werken. Ze hebben begrepen dat het darwinistisch bedrog, dat al 150 jaar duurt, met alle aspecten achterhaald wordt in deze werken en dat er in dat opzicht geen hoop meer is voor hen. Om deze reden kunnen ze niet ontkennen dat Dhr. Adnan Oktar deze valse theorie volledig vergruisd heeft.

Bijgevolg zijn ze zeker dat als ze meneer Adnan Oktar zullen confronteren, ze een verbluffende nederlaag zullen leiden die hun carrière die op fraude berust, zal vernietigen en al hun beweringen met de grond gelijk zal maken. Om deze reden is geen darwinist, Turks of buitenlands, bereid om Dhr. Adnan Oktar te confronteren.

De Verbrijzeling van het Darwinisme en de Grote Angst van Evolutionisten Zoals Ayala en Dawkins

Prof. Francisco Ayala
De angst en bezorgdheid die gevoeld wordt door darwinisten, was aan te voelen in een recent interview in de Turkse dagblad Hürriyet met het darwinistische lid van de Amerikaanse National Academy of Sciences, Prof. Francisco Ayala. In dat interview trachtte Ayala de verbrijzeling van het darwinisme te negeren en het feit dat de werken van Dhr. Adnan Oktar voor deze enorme ineenstorting hebben gezorgd, te verdoezelen. Lezers zullen zich herinneren dat Ayala, samen met Douglas Futuyma, tijdens een conferentie over de evolutietheorie die in Vaticaanstad werd gehouden in 2009 en die zowat een schande voor Vaticaanstad is geworden, behoorlijk op hun tenen getrapt waren na de vraag “bestaat er één enkele overgangsvorm?” van Oktar Babuna, die deelnam als een vertegenwoordiger van Dhr. Adnan Oktar. Ze lieten de vraag onbeantwoord, deden de microfoon uit de handen van Dhr. Babuna rukken en trachtten hem zelfs de zaal uit te sturen. (U kunt verdere informatie over het onderwerp hier en hier lezen). Dit is de enige houding die een darwinist kan aannemen in confrontatie met echte wetenschap.


Aangezien dit de enige houding is die ze na hun nederlaag kunnen innemen, houden zowel Ayala als alle andere darwinisten zich bezig met het maken van hulpeloze en volstrekt onwetenschappelijke uitspraken voor pro-darwinistische publicaties, maar ze kunnen op geen enkele manier Dhr. Adnan Oktar confronteren. Dit is ook de toestand van Dawkins. Dhr. Adnan Oktar, die de jarenlange pro-darwinistische en pro-atheïstische propaganda van Dawkins, met één klap monddood maakte, nodigde Dawkins meermaals uit voor een rechtstreeks debat en herhaalde deze oproep door een bericht te plaatsen in de beroemde Britse krant Times om de openbare aandacht hierop te vestigen. Maar Dawkins, die met de geestelijken, de priesters en zelfs met de leerlingen van middelbare scholen debatteert, kan op generlei wijze ingaan op de uitnodiging van Dhr. Adnan Oktar. Zoiets is onmogelijk voor hem, want net als Ayala, net als alle andere darwinisten is hij er zich ook bewust van dat hij allang verslagen is door Dhr. Adnan Oktar.

Onwetenschappelijke Uitspraken Die Vanuit de Verte Gemaakt Worden, Zullen de Darwinisten Niet Vooruit Helpen

Darwinisten vluchten weg; want ze weten heel goed dat hun enige methode uit demagogie en bedrog bestaat en dat ze dit bedrog niet kunnen plegen bij confrontatie met Dhr. Adnan Oktar. Ze beseffen dat ze overwonnen zijn; maar zijn niet bereid om Dhr. Adnan Oktar te confronteren en dit op die manier openlijk te zien en te moeten accepteren. Ze vergissen zich zwaar door te denken dat ze door onwetenschappelijke uitspraken te maken vanuit de verte, steun zullen vergaren tegen Dhr. Adnan Oktar en dat ze zo de uitzonderlijke effecten van zijn prachtige werken ongedaan kunnen maken. Want wie de werken van Dhr. Adnan Oktar, met welk doel ook, bestudeert, wordt zeker aangegrepen door hun glorieuze effecten en ziet hun juistheid in.

Er is voortaan niets meer dat de darwinisten kunnen doen. De wetenschap heeft al hun beweringen met de grond gelijk gemaakt. Al hun leugens zijn inmiddels uitgekomen. Ze kunnen in het licht van de feiten onthuld door de wetenschap nu enkel accepteren dat alles uit het niets en op een prachtige en weergaloze manier geschapen is. Want de oogverblindende scheppingskunst van Almachtige God omvat alles, van de diepten van het atoom tot de immense melkwegstelsels. Onze Almachtige Heer openbaart in de Koran:

God is Hij, Die de hemelen en de aarde schiep en water uit die wolken doet neerkomen en er vruchten voor uw onderhoud mee voortbrengt en Hij heeft de schepen in uw dienst gesteld, opdat zij door Zijn gebod over de zee mogen varen en Hij heeft de rivieren eveneens in uw dienst gesteld.

En Hij heeft ook de zon en de maan, die beiden hun werk voortdurend verrichten alsmede de nacht en de dag in uw dienst gesteld.

En Hij gaf u al hetgeen je van Hem vraagt en als je de gunsten van God telt, zul je ze stellig niet kunnen opsommen. Voorwaar, de mens is zeer onrechtvaardig, zeer ondankbaar. (Soerah Ibrahim, 32-34)