HET BEDROG VAN DE DARWINISTEN DAT ''HET AANTAL CHROMOSOMEN VAN 48 NAAR 46 GEDAALD IS''

De stelling die lange tijd geopperd wordt door darwinisten dat “de 48 chromosomen van de apen nadat twee chromosomen gefuseerd raakten, gedaald zijn in aantal tot 46 en dat uiteindelijk de mens ontstaan is” kan voor sommigen behoorlijk bedrieglijk zijn. Want hoewel het verhaal wetenschappelijk gezien buitengewoon onlogisch is, is het volkomen simpel en kan het overtuigend overkomen bij mensen die niets weten over het onderwerp. Want dergelijke mensen zijn zich niet bewust van de bijzondere complexiteit en nauwgezetheid van een enkel gen en dat het geen toevallige wijzigingen of veranderingen toelaat. Belangrijker is dat ze niet weten dat DARWINISTEN ZELFS NOG NIET DE VORMING VAN EEN ENKEL EIWIT KUNNEN VERKLAREN.

Niet enkel genen, maar zelfs een enkel eiwit in de cel kan niet op vanzelf, toevallig ontstaan. Voor de vorming van een eiwit zijn er andere eiwitten en de cel zelf nodig. Genen zijn veel complexer dan eiwitten. Voor het ontstaan van genen zijn zowel eiwitten als alle celorganellen nodig. Door te speculeren over genen en fabeltjes te vertellen zonder nog een enkel eiwit te kunnen verklaren, kunnen darwinisten enkel kinderen bedriegen. Maar vandaag geloven zelfs kinderen niet in deze bedriegerijen.

Nog een bewijs hoe hopeloos de darwinisten zijn

De bewering van de darwinisten dat de 48 chromosomen van de apen, doordat er twee chromosomen fuseerden, met de tijd daalden tot 46, werd naar voor geschoven, vertrekkende van een ziekte bij mensen. Bij mensen is chromosoom 2 (de fusie waarbij twee chromosomen samensmelten) een genetische fout die maar bij een op de duizend voorkomt. De chimpansee heeft 48 chromosomen en de mens 46. Om een evolutionistische verklaring te bieden voor dit gigantisch verschil, komen darwinisten te voorschijn met de bewering dat chromosoom 2 bij de mensen een bewijs is voor een denkbeeldige gemeenschappelijke afstamming. Maar hierbij gebeurt geen evolutie. De fusie van menselijke chromosomen (dat twee chromosomen een worden) is geen evolutie, maar een ziekte die leidt tot miskramen en zelfs tot de dood. Het bekendste voorbeeld hiervan is het syndroom van Down. Volgens de wetenschappelijke experimenten die tot dusver uitgevoerd zijn, biedt deze fusie geen enkel voordeel, integendeel, ze zorgt voor ongezonde mutanten of onvruchtbare individuen. Dat geprobeerd wordt om een ziekte te presenteren als een bewijs voor evolutie, toont hoe hopeloos de darwinisten zijn.

MOEST DARWIN HET DNA KENNEN


Bovendien is het wijzen op het aantal chromosomen of de gelijkenissen tussen de genomen om het bedrog dat de mens geëvolueerd is van de chimpansee te verdedigen, uitermate onlogisch en ongegrond. Het menselijk genoom lijkt 75% op dat van de rondwormen en qua aantal chromosomen hebben de Peromyscus muizen, de aardappelen en de tabakplanten 48 chromosomen. Het aantal chromosomen van de mens is zoals bijvoorbeeld bij het konijn Lepus europaeus, 46. Dus dat het aantal chromosomen gelijk is, betekent niet dat er gelijkenissen zijn. Dat een enkel gen verschillend is, terwijl het aantal chromosomen gelijk is, kan ervoor zorgen dat dat organisme een heel ander wezen wordt. Dus op basis van deze criteria lijkt de mens evengoed op een aardappel of een tabakplant, als op een chimpansee.

Allah (God) heeft de valse religie van het darwinisme geschapen als vernietigd en verslagen. De aanhangers van deze bewijsloze theorie trachten met zulke absurde bedriegerijen onwetenden naar hun kant te lokken. Om zich niet te laten vangen aan dit bedrog moet ons volk zeer goed weten dat darwinisten zelfs niet het ontstaan van leven kunnen verklaren, hulpeloos zijn tegenover en geen verklaring hebben voor een enkel eiwit en dat er geen enkel fossiel bewijs bestaat voor hun beweringen. Wat darwinisten vertellen, zijn niets meer dan speculaties die op bedrog steunen.