HET COMMUNISME, HET MARXISME EN HET FASCISME ZIJN GEBASEERD OP HET DARWINISME. IN HUN VERBORGEN GRONDWET STEUNEN VELE LANDEN OP HET DARWINISME

Uit Dhr. Adnan Oktar’s live interview op Samsun Aks, Gaziantep Olay en TV Kayseri op 2 december 2009

ADNAN OKTAR: We kijken naar Trotski. Hij zegt: “Mijn ideeën en mijn gedachten zijn gebaseerd op Darwin en zijn evolutietheorie.” We kijken naar Marx. Hij zegt: “Al mijn werken zijn gebaseerd op Darwin en zijn evolutietheorie.” Mao zegt: “De basis van het Chinees communisme zijn Darwin en zijn evolutietheorie.” Dit is zijn officiële verklaring, dus hoe we het ook bekijken, bijna 90 percent van de staten heeft als basisideologie het darwinisme. Het darwinisme is de officiële ideologie. Sommigen zeggen: “Waar zie je dat staan?” Elke staat heeft een verborgen grondwet. De excellenties weten dat niet. Bijna alle staten, of laten we zeggen de meeste staten, hebben een verborgen grondwet, de verborgen grondwet wordt niet bekendgemaakt. De mannen passen dit strikt toe, in zijn verborgen grondwet steunt de Amerikaanse staat op het darwinisme. Het steunt op het darwinistisch, materialistisch systeem en daarop steunt het kapitalisme. De volgens hun zogezegd wetenschappelijke, volgens ons onwetenschappelijke, basis van Hitlers nationaalsocialisme werd gevormd door het darwinisme en het materialisme. Dit is ook zo bij de hele marxistische strekking, ze zeggen dat zelf. Dit wordt weleens duidelijk vernoemd, soms wordt het geheim gehouden in de verborgen grondwet. Als Marx dit zelf al zei, is het dan nog nodig dat een communistische staat dit zegt? Je beschouwt hem alreeds als je voorman, nietwaar? Wat zou je dan dus nog zeggen? Aangezien de stichters van het kapitalisme, de stichters van het communisme, de stichters van het kapitalisme, de stichters van het fascisme duidelijk verklaren dat ze zich op het darwinisme baseren en aangezien jij hun systeem toepast, is het dan nog nodig dat je dat erbij gaat vertellen? Dan is dat reeds de geheime ideologie van de staat geworden, dat zijn je praktische toepassingen geworden. Daarom zijn ze zo verschoten dat het [uitzenden van het nieuwsbericht over de vondst van levende Coalacanthen] bij de TRT [, de Turkse staatstelevisiezender,] gebeurde. Ze zeggen: “ze passen exact toe wat Harun Yahya zegt.” Heb ik de fossielen van deze vissen onder de grond gestoken, ben ik ze gaan opgraven? Jullie paleontologen zijn ze gaan opgraven, ze hebben er niet een, niet twee, maar meer dan tien teruggevonden.

ADNAN OKTAR: De fascistische leider Hitler zegt: “De naties kunnen enkel evolueren door een hevige concurrentie als Darwins levensstrijd,” kijk, “De naties kunnen enkel evolueren door een hevige concurrentie als Darwins levensstrijd,” zie, dit is de oorsprong van het fascisme, dit is wat ze toepassen. Dit is ook het gedachtegoed van de vermeende Ergenekon misdaadorganisatie. De fascistische leider Mussolini bijvoorbeeld had de achteruitgang van het imperium gekoppeld aan het weglopen van de motor achter de evolutie, de oorlog. Dus hij zegt: Als jullie de oorlogen willen verhinderen, natuurlijk zal dit dan gebeuren. Jullie moeten oorlog voeren, zodat jullie bloed gaan vergieten, zegt hij, Kijk hoe jullie zich dan zullen ontwikkelen.

ADNAN OKTAR: Kijk wat Marx zegt; “Darwins meesterwerk”, Marx zegt dit, “Darwins meesterwerk”, dus: het boek dat Darwin schreef is een groot meesterwerk, zegt hij. “Dit vormt de natuurwetenschappelijke basis van de klassenstrijd in de geschiedenis”, dus van waar hij het over heeft. Hij zegt dat dit de basis, de hoofdpilaar is. (Marx-Engels Brieven, volume 2, pagina 126.) Mao zegt; kijk, “Het Chinees communisme is gebaseerd op Darwin en zijn evolutietheorie.” Stalin bijvoorbeeld zegt: “Om de geesten van de schoolgaande jongeren te zuiveren van de scheppingsgedachte,” kijk wie dit zegt. Stalin. De bloedige, onhandelbare dictator, de geestesvader van de PKK. Hij is de geestesvader van Apo en vele andere stalinisten in de regio. “Om de geesten van de schoolgaande jongeren te zuiveren van de scheppingsgedachte,” waar is onze tegenpartij nu mee bezig? Proberen ze niet de scheppingsgedachte te bestrijden? Volgens henzelf. Wat zegt Stalin? “Om de geesten van de schoolgaande jongeren te zuiveren van de scheppingsgedachte,” moeten anti-darwinistische activiteiten stopgezet worden. Doe verder met de darwinistische activiteiten, zegt hij. Wie zegt dat? Stalin zegt dat. Wat zegt nu de kracht tegenover ons? “Stop de anti-darwinistische activiteiten, ga verder met de darwinistische activiteiten,” zeggen ze, de manier van spreken is hetzelfde, ze zeggen hetzelfde. “We moeten hen eerst en vooral deze drie zaken leren,” zegt Stalin, “eerst en vooral deze 3 zaken; de ouderdom van de aarde, de geologische oorsprong en Darwins leer.” Broeder, waar steunt een stalinistische, communistische staat dan nu op? Uw voorman zegt dit. Aangezien je je gedachten op hem baseert, is het onnodig dat je ons dit nog laat vertellen, het is heel duidelijk waar je op steunt. Op Darwins leer. De ouderdom van de aarde kennen wij ook wel. Vanwaar haal je Darwins leer? Dit is bijvoorbeeld wetenschap: de leeftijd van de aarde is wetenschap, geologie is wetenschap. Dit is belangrijke wetenschappelijke informatie die we gebruiken bij het onderzoeken en het vertellen van de koran. Wetenschap betekent het verklaren van de koran. We verklaren de koran met de wetenschap. Dus Allah beveelt ons dat we de koran moeten verklaren met de wetenschap. Vele delen ervan verklaren we met de wetenschap. Allah beveelt ons naar de hemel te kijken, de hemel te bestuderen, de aarde te bestuderen, naar de overblijfselen uit de geschiedenis te kijken, ons eigen lichaam te bestuderen, de planten, de dieren, de natuur, alles te bestuderen. Hoe gebeurt dit? Dit gebeurt door aan wetenschap te doen.

TARKAN YAVAŞ: Mijnheer, ik zoek mijn toevlucht tot Allah tegen Satan de verworpene; “Kijken ze niet naar de kameel, hoe het geschapen is.” Zo verwijst Allah naar u zei.

ADNAN OKTAR : Ja. Trotski bijvoorbeeld; de stichter van het trotskisme, de onhandelbare communist, zegt: “Darwins ontdekking is de grootste overwinning van het dialectisch materialisme op vlak van organische materie.” Als dit al je grootste overwinning is, ben je dus volledig hopeloos. Kijk, “Darwins ontdekking is de grootste overwinning van het dialectisch materialisme op vlak van organische materie.” Als dit je grootste overwinning is, is dit ook je grootste nederlaag.