OPINIEPEILING OVER EVOLUTIE ONDER HET MONOPOLIE VAN DE DARWINISTISCHE DICTATUUR

Een opinieonderzoek werd gedaan in Groot Brittannië. Het resultaat kwam echter als een onaangename verrassing voor Darwinisten. Het niveau van geloof in de evolutietheorie in Darwin’s thuisland Groot Brittannië, waar Richard Dawkins’ atheïstische en Darwinistische propaganda het meest intens is, kwam uit op slechts 25%. Groot Brittannië’s bekendste kranten zagen er verhaal in. Deze belangrijke en grote ontwikkeling kwam als een ware schok bij Darwinisten. Het was het luidste signaal van de Darwinistische nederlaag.



Het resultaat van het onderzoek, uitgevoerd op nationaal niveau op de website van The Guardian op 2 februari 2009, werd als volgt aangekondigd:
“Slechts 25% van de Britten gelooft in Darwin’s evolutietheorie”.
Deze kop, die de onderzoeksresultaten reflecteerde, werd na enkele uren veranderd.

Dat deze nederlaag zo in de krantenkoppen te lezen stond, was onaanvaardbaar voor de Darwinistische dictatuur. Daarom werd de titel van het rapport in een kwestie van enkele uren veranderd. Het nieuwe rapport maakte geen melding van het hele lage niveau aan geloof in Darwinisme. De onderzoeksresultaten werden verdraaid. Het echte verslag, dat enkele uren te lezen was, werd plots veranderd. Nog maar eens werden de mensen bedrogen onder invloed van de Darwinistische dictatuur.

Maar dat was niet het einde van het verhaal. De resultaten van dit onderzoek zullen zonder twijfel niet welkom geweest zijn, want Darwinisten verspilden geen tijd om alles in het werk te stellen om de resultaten te verdoezelen. “We hebben een nieuw onderzoek opgesteld,” zeiden ze. Ze gaven de resultaten van dat onderzoek, waarvan ze beweerden dat ze het hadden uitgevoerd onder 2000 burgers. Onder de invloed van de Darwinistische dictatuur werden de koppen in de Britse pers snel veranderd. De Britten werden als “evolutionisten” beschouwd op basis van dit valse onderzoek, zogezegd gebaseerd op de opinies van 2000 mensen.

Feit is dat dit een vuile truc was van de Darwinistische dictatuur, die de hele wereld onder de knoet houdt en mensen al jarenlang bedriegt.

Dergelijke technieken worden door deze sinistere dictatuur aangewend in hun streven naar het verspreiden van de Darwinistische dictatuur. Vroeger tekenden de Darwinisten prenten van imaginaire apenvoorouders; ze ontdekten heel complexe fossielen van uitgestorven levensvormen en beweerden dat deze transitionele fossielen waren; en hielden vol dat het ganse land evolutionistisch is; en de mensen geloofden hen. Dat komt omdat Darwinisten het echte wetenschappelijke bewijs verborgen hielden en niemand wist dat Darwinisme een leugen was. Ze geloofden wat ze zagen in musea en lazen in boeken en ze waren ervan overtuigd want ze wisten niet beter. Wat de Darwinistische dictatuur zei, was wet.

Maar toen gebeurde iets wat de Darwinisten niet hadden verwacht:

DE DARWINISTISCHE DICTATUUR KREEG EEN DODELIJKE KLAP TE VERWERKEN: DOOR DE ATLAS OF CREATION.

De zo zorgzaam verborgen fossielen werden boven gehaald. ER WAREN 100 MILJOEN FOSSIELEN DIE DE SCHEPPING BEWEZEN. Deze behoorden allemaal tot perfecte, foutloze en complexe levensvormen en vele waren levende fossielen. Mensen realiseerden zich dat een tijger hetzelfde eruitziet als 50 miljoen jaar geleden. Een inktvis is vandaag dezelfde als hij 100 miljoen jaar geleden was. En mensen realiseerden zich ook DAT GEEN ENKELE TRANSITIONELE VORM VAN FOSSIEL BESTOND. Maar nog belangrijker, ze zagen in DAT ZE BEDROGEN WAREN GEWEEST. De wetenschappelijke bewijzen lagen voor hun ogen. Er was nu geen kans meer om de mensen te bedriegen door het wetenschappelijke bewijs achter te houden. Door de onmogelijkheid om met wetenschappelijk bewijs op de proppen te komen konden de Darwinisten enkel op propaganda steunen, maar Darwinisme werd afgezworen.

Demagogie en propaganda zijn oude Darwinistische technieken. Maar die tijd is nu voorbij. Het heeft nu geen pak meer op de mensen, die nu beter weten en het wetenschappelijke bewijs hebben gezien. Mensen laten de evolutie-idee voor wat ze is en keren zich in geloof tot Allah (God). Dit is te zien in vele landen, en dat is de reden voor de paniek en wanhoop bij de Darwinisten.

Darwinisme is totaal verslagen. Het is vernietigd. Het Darwinistische systeem dat mensen als onwetend en onbelangrijk achtte, heeft ingezien dat het hen niet langer kan bedriegen. Niemand valt nog in de val van de Darwinistische dictatuur. Ze mogen nog zoveel propaganda voeren als ze willen, niemand in deze wereld gelooft nog echt in Darwinisme.